We Love Japan!

Na Twitteru sam imala prilike upoznati stotine i stotine profesora i profesorica i svih dijelova svijeta, od kojih mnogi dolaze iz Japana. Jedna od njih je Barbara Hoskins Sakamoto, autorica čije sam knjige nekada kupovala za svoje sinove da po njima uče engleski, a danas moja draga virtualna prijateljica, od koje sam upravo saznala za jednu hvalevrijednu akciju kako pomoći stradaloj djeci u Japanu.

We Love Japan je stranica nastala kao mjesto na kojem nastavnici i učenici iz cijelog svijeta mogu ostaviti poruke ohrabrenja za male Japance, a pokrenuo ju je Russell Willis s ELT Books  – mrežne stranice za nastavnike engleskog iz Japana.

Russell je upravo objavio da će ELTBooks.com donirati 50 centi za svaku poruku (do 2000 poruka) Zakladi Pearson za pomoć Japanu, na što je Zaklada dodala još 50 centi za svaku poruku. Ova će kampanja trajati do 31. ožujka.

Pozivam vas da se pridružite ovoj kampanji sami ili s vašim učenicima i ostavite poruku ohrabrenja na engleskom jeziku i time donirate jednu sasvim malu, ali važnu svotu za pomoć teško stradalom narodu Japana.

Advertisements
By Arjana Blazic Posted in Web 2.0

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s