Nova volonterska inicijativa na Portalu Moja matura

Na Portalu Moja matura pokrenuli smo novu volontersku inicijativu pa  molim sve čitatelje ovog bloga da nam pomognu da se glas o tome što dalje čuje.

 

Portal Moja matura je u ožujku, osluškujući potrebe maturanata, pokrenuo novu volontersku inicijativu – ciklus webinara – online seminara – o državnoj maturi za maturante u suradnji sa zajednicom Suradnici u učenju u okviru Microsoftovog obrazovnog programa.
U ožujku 2011. su održani webinari iz hrvatskog i engleskog jezika. U svibnju će profesori IX. gimnazije iz Zagreba i Medicinske škole iz Varaždina održati webinare iz hrvatskog, matematike, stranih jezika, politike i gospodarstva, sociologije, logike, filozofije, etike, informatike, povijesti i geografije.
Na webinarima će profesori ukazati na bitne činjenice iz ispitnih kataloga te ponoviti područja ispitivanja, obrazovne ishode i strukturu ispita na primjerima zadataka iz ovih predmeta.Pozivamo maturante da sva pitanja o ovim ispitima upute na kontakt adresu Portala prije održavanja webinara. Pitanja se mogu postavljati i za vrijeme webinara.
Raspored webinara kao i upute za pristup nalaze se na web stranici  Portala: . Snimke će biti dostupne za preuzimanje.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s