A sad u Redmond!

U travnju ove godine Microsoft je u okviru svog programa za nastavnike Partners in Learning objavio natječaj za stručno usavršavanje koje će se održati u Redmondu, a na koji će biti pozvano 50 najboljih nastavnika iz cijelog svijeta.

Za prijavu je osim online formulara bilo potrebno snimiti i video u kojem kandidat treba obrazložiti zašto je baš on/ona ta osoba koja će biti pozvana u Redmond. Iako nisam vjerovala da će baš mene odabrati, ipak sam se potajno nadala da ću baš ja biti među tih 50. (Jer čemu prijava ako se ne nadamo ničemu?).  I zaista, mail u kojem mi javljaju sretnu vijest stigao je jednog lijepog lipanjskog jutra.

I tako sutra ujutro letim za Amsterdam gdje ću se susresti s desetak europskih i južnoafričkih nastavnika, od kojih neke već znam s natjecanja u Berlinu i Cape Townu, a onda zajedno letimo u Seattle gdje ćemo se naći s ostalim sudionicima.  Odakle dolazi 50 ponajboljih inovativnih nastavnika možete pogledati na Bing karti koju je za ovu priliku sastavio Dan Roberts.

Tjedan koji je pred nama ispunjen je aktivnostima od jutra do mraka, a prije odlaska već smo napravili nekoliko  domaćih zadaća, kao što je Photosynth u kojem smo napravili panoramu naših škola. Budući da je ljeto, mogla sam školu snimiti samo izvana, ali sam zato napravila i Photosynth Krka.

 

Photosynth IX. gimnazije:

Advertisements

4 comments on “A sad u Redmond!

  1. Draga Arjana,

    Vaša upornost, znanje i energija su preduvjet za vaše brojne zaslužene nagrade. Nadam se da ćete sljedeću nagradu osvojiti u Australiji ili Južnoj Americi 🙂

    Lijep pozdrav
    Kalina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s