TeachMeet Croatia

Branka iz CARNetove E-learning akademije prije nekog je vremena predložila Sonji i meni da zajednički organiziramo prvi hrvatski TeachMeet uživo, a nas dvije smo to objeručke prihvatile i tako je u suradnji naše Udruge i ELA-e u subotu izuzetno uspješno proveden prvi događaj ovakve vrste u našim krajevima. Surađivati s Brankom bilo je pravo zadovoljstvo. Sve, ama baš sve smo dogovarale lako, brzo i jednostavno, međusobno se uvažavajući i sve je to sigurno doprinjelo odlično organiziranom događaju, iako je check lista bila izuzetno dugačka, pogotovo ona Brankina.

Izuzetan, fenomenalan, grandiozan bio je ovaj TeachMeet ne samo zbog dobre organizacije, već i zahvaljujući bezgraničnom entuzijazmu nastavnika koji su na ovaj susret došli zbog toga što su se željeli stručno usavršavati i s kolegama podijeliti svoje inspirativne ideje. Njih 19-ero došlo je iz cijele Hrvatske o svom vlastitom trošku, znajući da neće dobiti potvrde za stručno usavršavanje.  Vodila ih je samo želja za učenjem.

TeachMeet je posjetila i ekipa HTV-a predvođena Sunčicom Findak, koja je snimila odličan prilog o ovom događaju i prenijela dio ove fantastične atmosfere gledateljima središnjeg Dnevnika i to u trajanju od više od 2 minute. Znači li to da naša nezasluženo zanemarena prosvjeta ipak počinje dobivati na važnosti? Naravno zahvaljujući odličnim ljudima koji rade u razredu.

Vodpod videos no longer available.
Advertisements

One comment on “TeachMeet Croatia

  1. Odličan članak! Zaista, bilo je to sjajno druženje i stručno usavršavanje. Svoja iskustva razmijenili su učitelji sa svih stupnjeva obrazovanja, od učiteljica prvog razreda do fakulteta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s