Tricider

tricider Tricider je kombinacija oluje ideja, ankete i debate! Vrlo jednostavan za upotrebu i za razliku od većine alata, registracija nije potrebna pa je odličan za upotrebu u razredu.

Da biste napravili “tricision” dovoljno je u  Text Box upisati pitanje ili ideju i podijeliti na nekoj od društvenih mreža  ili pak putem e-maila ili linka. Posjetioci mogu dodati svoj odogovor ili svoju ideju te za svaku od njih dati argumente za ili protiv i na kraju glasovati za najbolje odgovore.  Mogu se dodati i slike. Na žalost, u besplatnoj verziji moguće je prihvaćanje odgovora do 20 sudionika.

Tricision se može ugraditi i na blog, ali ne na WordPress. No to nije do Tricidera, već do WordPressa. Naime, nakon mog prošlog posta o Meographu i nemogućnosti ugradnje, javio mi se osnivač Meographa i rekao da na žalost wordpress određuje kome će omogućiti ugradnju na blog, a to su uglavnom samo veliki “igrači”.

Možete isprobati kako Tricider funkcionira klikom na donju sliku ili ovdje i napisati svoj odgovor na moje pitanje kako napraviti sladoled od čokolade.

powered by tricider

triceder_choc

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s